Behöver du en effektiv och säker lösning för att hantera dina ärenden och juridiska dokument?

Då skall du använda PDS LEGAL, för juridiska avdelningar och advokatbyråer


– Ärendehantering
– Dokumenthantering
– Mallhantering och KM
– Intranät

Pergas har 30 års erfarenhet av att jobba med juridiska avdelningar och advokatbyråer.

Vi förstår och kan relationen mellan jurister och assistenter, uppställning av dokument och dokumentstrukturer, hjälpa assistenter och jurister med ordning för effektivitet i arbete.

Fördelen med PDS LEGAL

 

PDS Legal är ett verktyg som hjälper advokatbyråer att organisera, lagra, söka och dela sina juridiska dokument på ett effektivt och säkert sätt.

Det finns flera fördelar med att använda sig av ett sådant system, bland annat:

 

PDS Legal ökar produktiviteten och effektiviteten hos advokaterna, som kan hitta och återanvända relevant information snabbt och enkelt, genom att ge ett verktyg som förenklar assistentens och advokatens arbete med uppläggning, ordning och struktur av ärenden, klienter och dokument.

 

PDS Legal minskar risken för fel och förlust av viktig information, som kan leda till juridiska problem, ansvarsfrågor eller missnöjda klienter.

Ett dokumenthanterings system har funktioner som automatisk versionering, backup, återställning och spårbarhet av ändringar i dokumenten.

 

PDS Legal förbättrar samarbetet och kommunikationen mellan advokaterna och andra intressenter, som kan dela och kommentera dokument i realtid, oavsett var de befinner sig.

PDS Legal har också funktioner som möjliggör integration med andra plattformar system, som ärendehantering, tidredovisning eller ekonomi-system.

PDS Legal stärker säkerheten och sekretessen för advokatbyråns information, som kan vara känslig eller konfidentiell.

PDS Legal har funktioner som kryptering, autentisering, behörighetskontroll och revisionsspårning av åtkomst och aktivitet i systemet.

PDS LEGAL KOSTAR FRÅN

 

250 kronor

per månad och användare

 

om ett juridisk avdelning eller advokatbyrå med 10 anställda spar 1 timme i veckan per anställd, gör man en besparning på

 

400 000 kronor per År

 

PDS LEGAL OPTIMERAR FÖRETAGETS ANVÄNDNING AV
MICROSOFT 365

 

En förutsättning för att använda PDS är att företaget använder Microsoft 365.

PDS Intranet går att kombinera med Microsofts billigaste paket, Microsoft 365 Business Basic

Men vill man använda PDS Document måste man kombinera med; Microsoft 365-applikationer för affärsverksamhet, Microsoft 365 Business Standard eller Microsoft 365 Business Premium

 

PDS använder Microsoft Azure Active Directory (AD), eller Microsoft 365 konto för att logga in i systemet.

Det innebär att användarna inte behöver annat än det lösenord och användarnamn man fick tilldelat för sitt Microsoft 365 konto.

 

 

PDS managerar och lagrar filer och mail, samt hanterar hela intranätet i Microsoft SharePoint helt automatiskt. Detta gör PDS helt unikt!

Microsoft SharePoint är kanske Microsoft absolut starkaste mjukvara. SharePoint möjliggör molnlagring och intranät.

 

PDS Outlook Plugin är integrerad direkt i Microsoft Outlook, vilket innebär att man kan spara mail och bilagor direkt mot kunder, projekt eller intranet. Mailet som är sparad blir markerad i maillistan, vilket innebär att det är enkelt att se vad som är sparad i PDS.

Många använder Outlook som ett sätt att hitta all information och vågar inte radera mail vilket innebär att man har tusentals mail i sin inkorg. Detta problemet eliminerar PDS helt och hållet!

 

PDS Office Plugin är integrerad direkt i Microsoft Word, vilket innebär att man kan spara dokument direkt mot kunder, projekt eller intranet. 

Många har svårt att veta var man skall spara sina dokument. Det innebär att man antigen risikerar spara filen i fel struktur eller att man inte litar på strukturen och sparar lokalt på sin dator. Detta problemet eliminerar PDS helt och hållet!

 

 

PDS Office Plugin är integrerad direkt i Microsoft Excel, vilket innebär att man kan spara arbetsböcker direkt mot kunder, projekt eller intranet. 

Många har svårt att veta var man skall spara sina dokument. Det innebär att man antigen risikerar spara filen i fel struktur eller att man inte litar på strukturen och sparar lokalt på sin dator. Detta problemet eliminerar PDS helt och hållet!

 

PDS Office Plugin är integrerad direkt i Microsoft PowerPoint, vilket innebär att man kan spara presentationer direkt mot kunder, projekt eller intranet. 

Många har svårt att veta var man skall spara sina presentationer. Det innebär att man antigen risikerar spara filen i fel struktur eller att man inte litar på strukturen och sparar lokalt på sin dator. Detta problemet eliminerar PDS helt och hållet!

 

PDS möjliggör att man kan använda Microsoft Teams på ett bättre sätt vid att skapa kanaler med användare, eller kunna ringa en kontakt direkt på Teams ifrån PDS.